Το MOTO MARKET βρίσκεται στην τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του. Ξεκίνησε ως κατάστημα εξειδικευμένο στο να καλύψει τις ανάγκες των μοτοσυκλετιστών σε αξεσουάρ τόσο για τους ίδιους τους αναβάτες όσο και για τις μοτοσυκλέτες τους. Σήμερα αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα ένα μεγάλο αριθμό επωνύμων προϊόντων που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού και του ευρωπαϊκού κοινού.

Η επιτυχία του οφείλεται κυρίως στα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες του. Τα κριτήρια αυτά είχαν πάντα ως άξονα αναφοράς το τρίπτυχο ασφάλεια – design – τιμή.

Το MOTO MARKET αποσκοπώντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας του προχώρησε μαζί με επιλεγμένους συνεργάτες στη δημιουργία υποκαταστημάτων με τη μέθοδο franchising σε όλη τη χώρα. Έτσι σήμερα, εκτός από τα 3 δικά του υποκαταστήματα λιανικής, 1 σε Αθήνα και 2 σε Θεσσαλονίκη, λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία και καταστήματα franchising σε πολλές πόλεις.

Το MOTO MARKET προχώρησε στην δημιουργία δικών του Brand Name, NORDCODE, FOVOS και PILOT για να καλύψει με ποιοτικά προϊόντα, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, τις ανάγκες της Ερωπαϊκής αγοράς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ποιότητα των προϊόντων από μόνη της συχνά δεν είναι αρκετή ώστε να μένουν ευχαριστημένοι οι πελάτες. Χρειάζεται επιπλέον και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Για τον λόγο αυτό το Moto Market έχει επενδύσει τόσο σε κτιριακές υποδομές όσο και σε υποδομές εξοπλισμού και μηχανοργάνωσης που ξεφεύγουν από τον μέσο όρο των επιχειρήσεων του κλάδου. Με τον συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων είναι σε θέση να προσφέρει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες του.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

To Moto Market με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μοιρασμένο κατάλληλα σε τομείς όπως πωλήσεις, διαχείριση αποθήκης, τιμολόγηση, δημιουργικό και εξυπηρέτηση πελατών είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες και συνεργάτες του είτε έχετε ένα απλό scooter για τις δουλειές σας μέσα στην πόλη είτε είστε κάτοχος μιας superbike μεγάλου κυβισμού και έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Από το 1999 οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Moto Market βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή της εγκατάστασης σε βιομηχανική περιοχή έγινε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μεγάλων αποθηκευτικών χώρων προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετηθεί με συνέπεια η κίνηση των χονδρικών πωλήσεων. Σήμερα οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 2000 m² βιομηχανικής αποθήκης και σε επιπλέον 1000 m² που χρησιμοποιούνται για γραφεία, πωλήσεις, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους έκθεσης προϊόντων.